www.sozila.com - Стани известен
Начало Вход Регистрация Търсене Харесвам те Език:

Пол:  Мъже Жени
Години:  от до
Държава: 
Град: 
Гласа:  584 1Място ТОП Сладур
iv
Град: Пловдив
Години: 69
Гласа: 664 1Място  ТОП Сладурана
RoSi
Град: София
Години: 43
Ivailo36:  Здравейте
преди 13 дена Коментари (0)
rosi:  слушам музика
преди 16 дена Коментари (0)
stanbg:  pysha
преди 17 дена Коментари (0)
Ник:  Търся момиче с хубаво тяло за ебане
преди 18 дена Коментари (0)
IzKuShI7eL:  правя сувла
преди 22 дена Коментари (0)
  • «
  • 1

Да си призная честно невярвах, че тук мога да открия човека когото обичам с цялото си сърце...

Един ден реших да вляза в сайта за да "убия" времето и видях, че ми е писал...съвсем неангажиращо, но в същия момент ме заинтригува и то страшно много!Почувствах, че това е човечето, което съм търсила толкова време и се оказах права!
Спомням си, че ден преди да видя, че ми е писал бях разглеждала профила му, но той изобщо не е знаел това-съдба :D
Та както разглеждал различни профили решил да ми напише писмо и от там започна всичко. Когато видях писмото от него веднага му отговорих и така се започна...

Всяка вечер говорихме по Skype минимум по 4-5 часа и така след две седмици решихме, че трябва да се видим и така и стана. Хванах нощния влак от Варна за Пазарджик(забравих да спомена че аз съм от Монатана, но уча във Варна, а той е от Пазарджик, но учи в София) и така хванах влака и ето ме сутринта се озовах в Пазарджик!
Признавам си малко бях шашната тъй като след като слязох от влака ми се наложи да почакам около 10 минути, тъй като е имал проблеми с колата...и стоя си аз на гарата пооглеждам се, но няма никой. Реших, че ще е хубаво да проверя кога е следващия влак за Варна...и нещеш ли след минутка видях как една доста внушителна фигура се приближи към мен и тогава го познах! Беше той! Никога няма да забравя този момент!  Още щом ме видя, ме прегърна и целуна толкова нежно, че ми се искаше това да продалжи цял живот!

От този момент нататък ние сме неразделни...поне когато имаме възможност да сме зедно, тъй като той е във София, а аз във Варна, но въпреки това намираме време и се виждаме.

На всички, които не вярват искам да кажа, че любовта от разстояние е възможна!

Правим планове, след като завърша да се преместя при него в София и нямам търпение, тъй като ми остава още около половин година! Знаете ли приятели - щастлива съм! Щастлива съм, че имам такъв човек до себе си! На всички, които не вярват че любовта от подобен тип запознанства тоест чрез интернет не е възможна-лъжат се! Трябва просто да повярвате в любовта и тя ще дойде, така както не сте и очаквали!

Благодарение на Sladur.com срещнах един прекрасен човек, когото обичам с цялото си сърце и винаги ще бъде така! Благодаря ви!